Patty Jansen

Algemeen Fysiotherapeut

Patty Jansen

“Na het afstuderen als Algemeen Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht heb ik diverse waarnemingen gedaan in particuliere praktijken in de omgeving van Culemborg, Beusichem en Geldermalsen. Ik heb hierin veel ervaring mogen opdoen o.a. op het gebied van nek- en schouderklachten, rugklachten en sportblessures.

In 2016 ben ik in loondienst gaan werken bij Fysiotherapiepraktijk Bert Schoor in Culemborg. Ik heb toen een specialisatie gedaan in Shockwavetherapie. Hiermee kan ik cliënten met hardnekkige (chronische) peesontstekingen / verkalking van pezen veelzijdiger behandelen.

Na twee jaar kreeg ik de keuze om de praktijk over te nemen. Dit heb ik met beide handen aangepakt. Zo is de huidige praktijknaam ‘Fysiotherapie Valeo’ ook ontstaan. ‘Volo et Valeo’, dit is Latijn voor ‘ik wil en ik kan’. Samen met Fysio- en Master Manueeltherapeut Paul van Grootel vormen wij een Maatschap over deze praktijk.

Verder ben ik een echte Culemborger. Al woon ik sinds kort dichter bij de Waal dan bij de Lek. Ik weet wat er speelt in en om Culemborg en dat maakt het werk met mijn cliënten persoonlijker.

Onze praktijk is kleinschalig en we doen ons best om iedere cliënt zo goed mogelijk te helpen. Ook als uw klacht buiten onze expertise is, denken wij met u mee.”

Patty Jansen

Patty Jansen

patty@fysiovaleo.nl
BIG-nummer: 09920345504

  • Algemeen Fysiotherapeut
  • Shockwave Therapie
  • Echografie
  • Medical Taping
  • Sportmassage